Συνελήφθησαν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος από ενέργειες που συνιστούν υποβάθμιση και αλλοίωσή του.

Ειδικότερα στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος και ο υπεύθυνος επιχείρησης, γιατί όπως προέκυψε από επιτόπια έρευνα προέβαιναν σε μεταφορά με φορτηγό αυτοκίνητο φορτίων προϊόντων εκσκαφών προς εναπόθεση μέσα σε αγροτεμάχιο, σε χώρο όπου γινόταν συγκέντρωση Απόβλητων Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων χωρίς άδεια.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και τον ιδιοκτήτη του αγροτεμαχίου. Το φορτηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές