Αλλαγή του καιρού θα έχουμε το επόμενο 24ωρο από το απόγευμα προς το βράδυ, κυρίως στα βόρεια και βορειοδυτικά όπου και θα σημειωθούν βροχές ή και τοπικές καταιγίδες.

Μετά την κακοκαιρία εξπρές αναμένονται σοβαρές αλλαγές και το ερχόμενο Σάββατο αλλά και από… Δευτέρα.
Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αλλαγή του καιρού θα έχουμε το Σάββατο με αρκετές βροχές στα δυτικά, τοπικά στα βόρεια, βορειοανατολικά και στα ανατολικά του ανατολικού Αιγαίου.
Στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας δεν αποκλείεται να σημειωθούν και οι πρώτες μπόρες χιονιού.Ισχυροί θα είναι οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις στα 6 με 7 -τοπικά και 8- μποφόρ.Από την Κυριακή ο καιρός θα ανοίξει, ωστόσο υπάρχουν ήδη ενδείξεις για νέα επιδείνωση του καιρού από την Δευτέρα με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”