Σε ισχύ και φέτος το καλάθι των Χριστουγέννων το οποίο θα περιλαμβάνει τα τρόφιμα του εορταστικού τραπεζιού.

Μέσω του καλαθιού των Χριστουγέννων, το υπουργείο Ανάπτυξης και επενδύσεων στοχεύει στη συγκράτηση των τιμών σε δημοφιλή χριστουγεννιάτικα εδέσματα, στα οποία έχει αυξηθεί η τιμή τους.
Το καλάθι των Χριστουγέννων αναμένεται να ενεργοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο.
Το εορταστικό Καλάθι θα αποτελεί μέρος του ευρύτερου Καλαθιού του Νοικοκυριού και θα έχει διάρκεια έως και τις 3 Ιανουαρίου του 2024.
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να περιλαμβάνει τσουρέκια, ή βασιλόπιτα, σοκολάτες, γαλοπούλα κ αι μοσχάρι.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές