Για ακόμη μία αγωνιστική η ΑΕ Μυκόνου έμεινε μακριά από τα θετικά αποτελέσματα, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Εράνη Φιλιατρών.

Στο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής (10/12) και άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, οι ”Μεσσήνιοι” πήραν ένα σημαντικό τρίποντο χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχε ο Μάριος Καραμπέτσος.
Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη σεζόν για την Εράνη, που μέχρι σήμερα μετρούσε, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες.
Το σκορ της αναμέτρησης διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο Καραμπέτσος, άνοιξε το σκορ στο 4’ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 34’ .
Η ήττα αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που έχουν φέρει την Μύκονο σε δύσκολη βαθμολογική θέση.
Εράνη Φιλιατρών: Σαββίδης, Καπλάνης, Μπινιώρης, Τσερπές, Μπουρδέκας, Πέππας, Κωνσταντόπουλος (89’ Φλαριώτης), Ηλιόπουλος (74’ Μπάρκας), Καραμπέτσος (89’ Σινάνι), Γκεβόρι (73’ Στραβάκος), Δημητρίου.
ΑΕ Μυκόνου: Φαρμάκης(46′ Ντούνης), Σπυρόπουλος, Κέμπε, Αρκούδας, Ιωσηφίδης, Τράκας, Ζγκούρι, Πινεϊρο(75′ Παπαθανασίου), Μουρίκι, Πάγια(46′ Ράγια), Παπαδόπουλος(56′ Καλόγερας)
Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε:

Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές