Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΩΝΗ; Ή ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ;

Η παραίτηση – ανεξαρτητοποίηση του κ. Αποστόλου από την Παράταξη του Χρήστου Βερώνη ήταν κάτι το οποίο γνώριζαν ότι θα συμβεί αργά ή γρήγορα δεδομένου της συμπεριφοράς που είχε τους τελευταίους μήνες ο κ. Αποστόλου αλλά και από την σχεδόν μηδενική επικοινωνία του με τους συναδέλφους του. Όμως η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος που ανακοινώθηκε αποτέλεσε έκπληξη για όλους ενώ μαθαίνουμε ότι κανένα μέλος της Παράταξης αλλά ούτε και ο Επικεφαλής γνώριζε το παραμικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Παράταξη αναμένει ακόμα μια παραίτηση – ανεξαρτητοποίηση μέλους της. Μάλιστα έκπληξη αποτέλεσε ότι την αρχή την έκανε ο κ. Αποστόλου και όχι ο σύμβουλος που όλοι περίμεναν ότι θα κάνει την αρχή.

Μαθαίνουμε ότι ο συγκεκριμένος σύμβουλος εδώ και μήνες θέλει να πάρει την θέση του Επικεφαλής ή να δημιουργήσει μια νέα παράταξη κάτι το οποίο σε αυτή την φάση φαντάζει αδύνατον αφού δεν υπάρχουν πρόσωπα που να τον εμπιστεύονται και να τον θεωρούν ικανό να ηγηθεί στον Δήμο Μυκόνου.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η Παράταξη του Χρήστου Βερώνη βρίσκεται στο στάδιο της κάθαρσης που είχε τόσο ανάγκη από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της κάτι που σηματοδοτεί μία νέα δυναμική αρχή στην τελική ευθεία για την Προεκλογική Περίοδο.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πολύ σημαντικό για την Παράταξη η Κάθαρση να συνεχιστεί και η Ομάδα να προχωρήσει δεμένη προς την Νίκη…

Αρέσει σε %d bloggers: