ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ: ΜΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, επισκέφθηκε τη Μύκονο και μαζί με φίλους τους περπάτησαν στα Ματογιάννια κρατώντας ένα ηχείο. Ωστόσο, αν και κανείς θα περίμενε να ακούει δικά του τραγούδια, εκείνος άκουγε… ανατολίτικη μουσική. Σημειώνεται ότι στο νησί των Ανέμων υπάρχουν περιορισμοί, καθώς όπως είναι γνωστό από το περασμένο Σάββατο (17/7), δεν επιτρέπεται τα μαγαζιά να παίζουν μουσική.

Όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορoνοϊό, τα δεδομένα στην Μύκονο δείχνουν επιδημιολογική επιβάρυνση και μικρή τάση μείωσης. Στο νησί δεν υπάρχουν νέες συρροές και τα κρούσματα συνδέονται με υπάρχουσες μολύνσεις. Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, τα πρόσθετα μέτρα δείχνουν ότι μερικώς κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία του κορoνοϊού, με αποτέλεσμα να ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα και τις επόμενες ημέρες θ’ αποφασιστεί εάν θα παραταθούν ή όχι.

Επίσης, ενημέρωσε ότι όλοι οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τουρισμό και την εστίαση θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε έλεγχο με δυο τεστ εβδομαδιαίως και συγκεκριμένα σε ένα self test και ένα rapid test. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά όλη την επικράτεια.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: