Μια μίνι απόδραση στη Μύκονο έκανε πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη μαζί με άλλες γνωστές Ελληνίδες Influencers.

Για μια ακόμη φορά, η Ιωάννα Τούνη έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων, για τις τολμηρές εμφανίσεις αλλά και στις φωτογραφίες μαγιό που δημοσίευσε από τις διακοπές της.
Η ίδια λοιπόν, θέλησε να δώσει την απάντησή της στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα αποκαλυπτικά μαγιό που φορά στην παραλία, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.
Συγκεκριμένα, στο ποστ της τη βλέπουμε να φορά ένα μαύρο μπικίνι ενώ χορεύει στους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησή της: «Φιλάκια από Μύκονο σε αυτούς που μου λένε να σταματήσω να φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά».
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Εικόνες της Μυκόνου»: Ένα νέο φωτογραφικό λεύκωμα παρουσιάζεται στις 10 Οκτωβρίου
- Η υφαντική επιστρέφει στη Μύκονο – Στον Κήπο του Μελετόπουλου προτείνεται να στεγαστεί το δημοτικό τμήμα
- «Η Παράδοση είναι Επανάσταση»: Η Μύκονος τιμά τη Μαντώ Μαυρογένους και τις γυναίκες της γης
- Ζιάγκος: Η εμφάνισή μας πιστοποιεί ότι επιστρέψαμε σε μία κανονικότητα (βίντεο)
- Πυροσβεστικά μέσα πλοίων: Το υπουργείο Ναυτιλίας έκλεισε τα αυτιά στις προειδοποιήσεις