
Μια τετράδα αξεπέραστων καλλιτεχνών που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στον κόσμο της ελληνικής Rock σκηνής ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, “Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ,” και ο Βασίλης Καζούλης έρχονται στο θεατράκι της Λάκκας.
Αγαπημένα τραγούδια που ξεχωρίζουν στην πορεία των χρόνων και εμπνεύουν νέους μουσικούς και ακροατές μέχρι και σήμερα θα μας συγκινήσουν και θα μας ξεσηκώσουν.
Μαζί τους στη σκηνή ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου, ένας νέος δημιουργός από τη Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Μυκόνου σε συνεργασία με την Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές