Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Τις διακοπές της στην Μύκονο απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Ειρήνη Παπαδοπούλου, αναστατώνοντας τον αντρικό πληθυσμό με τις τέλειες αναλογίες της. Την τραγουδίστρια που ταξίδεψε solo στο νησί των Ανέμων κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV σε βραδινή έξοδό της στα κοσμικά Ματογιάννια.
Ντυμένη με τζιν παντελόνι και τοπάκι, έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα και τον φακό του φωτογράφου των διασήμων Νίκου Ζώτου στον οποίο πόζαρε χαμογελαστή.
Μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη πριν από περίπου ενάμιση χρόνο η Ειρήνη κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που αντέχεις τα ελαττώματά του και αντέχει τα ελαττώματά σου.
Διαβάστε την συνέχεια στο newsit.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές