Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Τις διακοπές της στην Μύκονο απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Ειρήνη Παπαδοπούλου, αναστατώνοντας τον αντρικό πληθυσμό με τις τέλειες αναλογίες της. Την τραγουδίστρια που ταξίδεψε solo στο νησί των Ανέμων κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV σε βραδινή έξοδό της στα κοσμικά Ματογιάννια.
Ντυμένη με τζιν παντελόνι και τοπάκι, έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα και τον φακό του φωτογράφου των διασήμων Νίκου Ζώτου στον οποίο πόζαρε χαμογελαστή.
Μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη πριν από περίπου ενάμιση χρόνο η Ειρήνη κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που αντέχεις τα ελαττώματά του και αντέχει τα ελαττώματά σου.
Διαβάστε την συνέχεια στο newsit.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν… σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
- Μύκονος: Επίσημη θέση του Κέντρου Υγείας για το σοβαρό περιστατικό τραυματισμού νεαρής
- Νέες πτήσεις της Aegean απο Ρόδο για Μήλο, Μύκονο και Νάξο
- Διαθήκες χωρίς αναμονή – Με ένα login και χωρίς ταλαιπωρία
- Πολιτική Προστασία Δήμου Μυκόνου: Προθεσμίες και οδηγίες για καθαρισμό οικοπέδων και καύσεις υπολειμμάτων έως το καλοκαίρι 2026