Δείτε βίντεο από τη διαδρομή του κατηγορούμενου για τη δολοφονία στην Κηφισίας και από τη διαφυγή του αμέσως μετά το έγκλημα – Ως μέτοχος σε διάφορες εταιρείες εμφανιζόταν ο 44χρονος

Ακόμη και 100.000 ευρώ εκτιμάται ότι πληρώθηκε το συμβόλαιο θανάτου για τον 54χρονο τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη, σύμφωνα με αξιωματικούς που έχουν άμεση εμπλοκή στις έρευνες για τη στιγνή δολοφονία στο Ψυχικό. Παράλληλα, στο επίκεντρο των ερευνών μπαίνουν τα οικονομικά του κατηγορούμενου 44χρονου και το πρώτο βήμα είναι ότι ανοίγουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.
Σύμφωνα με όσα έχουν περιέλθει ήδη ως πληροφορίες στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος φαίνεται να είναι μέτοχος σε διάφορες εταιρείες και μία από αυτές βρίσκεται στο Αγρίνιο. Ο 44χρονος έχει καταγωγή από τη Ναύπακτο. Αστυνομικοί μετέβηυσαν στο Αγρίνιο για να ελέγξουν αν πράγματι υπήρχε εταιρεία, ωστόσο αποδείχθηκε «φάντασμα».
Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε η μηχανή μεγάλου κυβισμού που κατείχε ήταν στο όνομα άσχετου προσώπου, που φέρεται μάλιστα να είναι τοξικομανής.
Ο κατηγορούμενος, τρο βασικό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε το είχε κλειστό τις επίμαχες ώρες της δολοφονίας, ενώ κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει και οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ. Πρακτικά, δεν το είχε μαζί του για να μην τον εντοπίζουν οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Οι αστυνομικοί πάντως, περιμένουν σημαντικά στοιχεία για τις έρευνές τους από τα τηλέφωνα που κατείχε ο κατηγορούμενος και τα οποία έχουν κατασχεθεί.
Παράλληλα, νέα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου να κατεβαίνει τη λεωφόρο Κηφισίας πριν από το έγκλημα και να διαφεύγει αμέσως μετά. Στο πρώτο βίντεο, ο δολοφόνος πάνω στο μηχανάκι με το λευκό κράνος κινείται προς τον τόπο του εγκλήματος. Ο ίδιος, στο βίντεο που ακολουθεί απομακρύνεται, ενώ έχει σκοτώσει τον τοπογράφο:
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές