Η 43χρονη ισραηλινής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στη Μύκονο μαζί με τα δύο παιδιά της αλλά και μεγάλη παρέα φίλων.

Η Natalie Portman ύστερα από δώδεκα χρόνια γάμου πήρε επίσημα διαζύγιο από τον Μπέντζαμιν Μιλπιέ τον Μάρτιο.
«Είμαι ευλογημένη που τα παιδιά μου με έκαναν μητέρα και με κάνουν να χαμογελώ κάθε μέρα» έχει πει μιλώντας για τον 13χρονο γιο της, Άλεφ, και την 7χρονη κόρη της, Αμάλια.
Μάλιστα τον περασμένο μήνα, με αφορμή τα γενέθλιά της, αποκάλυψε: «Φέτος θέλω να γιορτάσω την ευγνωμοσύνη μου για τους φίλους μου, που με σηκώνουν ξανά και ξανά».
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό στο Solymar στην παραλία Καλό Λιβάδι, ενώ λίγο μετά επιβιβάστηκε με την παρέα της σε θαλαμηγό, με την οποία είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν παραλίες του νησιού.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τρία επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για τα 22 περιφερειακά αεροδρόμια
- Κυκλάδες: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης τον Αύγουστο σε όλα τα αεροδρόμια της ΥΠΑ
- ΕΟΤ: Προβολή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στη γερμανική αγορά
- Ακόμη δύο κύματα κακοκαιρίας: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – 10 μποφόρ στο Αιγαίο
- Ζιάγκος: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, θα είμαστε έτοιμοι σε 3-4 εβδομάδες»