Οι δυο τους συναντήθηκαν στο νησί και τα είπαν, με τον Νίκο Κοκλώνη να ενθουσιάζεται με τον Χάρη.

Συνάντηση με αέρα… βουνού, είχε ο Νίκος Κοκλώνης στη Μύκονο!
Ο γνωστός Tik Toker, «Ορεινή Μέλισσα», άφησε για λίγο το βουνό στο οποίο ζει, στο παλιό σπίτι της γιαγιάς του, μαζί με τα… ιδιαίτερα κατοικίδιά του και τα μελίσσια του και ταξίδεψε στο νησί των ανέμων για να απολαύσει τη θάλασσα, τον ήλιο και το καλό φαγητό!
Οι δυο τους συναντήθηκαν στο νησί και τα είπαν, με τον Νίκο Κοκλώνη να ενθουσιάζεται με τον Χάρη, ο οποίος όπως είπε είναι πολύ καλύτερος από κοντά!
Στη συζήτηση που έκαναν, απόντως βέβαια του γνωστού… «Λούλη», το φίδι της «Ορεινής Μέλισσας», το οποίο έχει γίνει viral στο Tik Tok, ο Ceo της Barking Well και παρουσιαστής, του πρότεινε να πάρει μέρος στο J2US, αν αυτό βγει ξανά στον αέρα και εκείνος χαρούμενος απάντησε ότι θα το σκεφτεί!
«Νέος ορεινός φίλος!», έγραψε στο Tik Tok ο Χάρηςμ, στο βίντεο που ανέβασε με τον Νίκο Κοκλώνη.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Από το Παρίσι στη Μύκονο: Η έναρξη μιας δυναμικής τουριστικής σεζόν»
- «“Έπιασαν τον Μάη” στη Μύκονο: Παράδοση, δημιουργία και προσφορά»
- Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια των «SUPERJET, SUPERJET 2, EXPRESS JET» το Σάββατο 2/5 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Λειψυδρία: Δύο καινοτόμα εργαλεία για επάρκεια στο Αιγαίο – Τι δείχνει έρευνα που περιλαμβάνει και νησιά των Κυκλάδων
- Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου με το Πολυτεχνείο Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος «Σύγχρονοι Τόποι Μάθησης»