Ο βιασμός διαπράχθηκε βραδινές ώρες την προηγούμενη εβδομάδα

Το βιασμό της κατήγγειλε πριν από λίγες ημέρες μια 18χρονη τουρίστρια στη Μύκονο, για τον οποίο ένοχος αποδείχτηκε τελικά ένας 24χρονος αλλοδαπός.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος cyclades24.gr, η αλλοδαπή τουρίστρια είχε καταγγείλει το γεγονός πριν μερικές ημέρες.
Κατόπιν αυτού, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού ο οποίος μετά από έρρευνες της αστυνομίας, είναι το πρόσωπο το οποίο ταυτοποιήθηκε ως δράστης του περιστατικού.
Όπως προκύπτει από τις καταγγελίες και τα στοιχεία η πράξη του βιασμού διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 25/26 Αυγούστου στη Μύκονο.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”