
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε στη Μύκονο και βγήκε μια βραδινή βόλτα στα σοκάκια του νησιού μόνη, χωρίς το σύζυγό της παθολόγο Νεκτάριο Λεμονίδη και την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε επιλέξει για τη νυχτερινή της έξοδο ένα πολύ σέξυ total black look που αποτελείται από ένα see through crochet φόρεμα, μαύρα εσώρουχα που διακρίνονταν από μέσα, μαύρες μπότες τύπου cowboy και μια μαύρη mini crossbody bag του οίκου Chanel στο σχέδιο Vanity.
Διαβάστε την συνέχεια στο newsbeast.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές