Πανικός επικράτησε στο λιμάνι της Μυκόνου όταν ο κάβος πλοίου λύθηκε και το καράβι άρχισε να μετακινείται, την ώρα που οι επιβάτες βρίσκονταν στον καταπέλτη.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα έρχονται από το λιμάνι της Μυκόνου, όπου ο κάβος πλοίου λύθηκε και το καράβι άρχισε να μετακινείται, την ώρα που οι επιβάτες βρίσκονταν στον καταπέλτη.
Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή του ατυχήματος. Επικράτησε πανικός, με τους ανθρώπους να γαζώνονται δεξιά και αριστερά για να σωθούν και να μην πέσουν στη θάλασσα.
Η ώρα είναι 12:16, το πλοίο έχει δέσει στο λιμάνι της Μυκόνου, βλέπουμε να βγαίνουν οι επιβάτες, ο καταπέλτης είναι γεμάτος από τον κόσμο. Κάποια στιγμή το πλοίο μετακινείται προς τη θάλασσα με αποτέλεσμα ο καταπέλτης να αιωρείται με τους επιβάτες να τρέχουν να σωθούν.
Γαντζώνονται από τα σιδερένια εξογκώματα, προκειμένου να μην πέσουν στη θάλασσα και τις προπέλες του πλοίου, ο ένας επιβάτης πιάνει τον άλλο.
Βαλίτσες, αποσκευές βλέπουμε να πέφτουν στο νερό, εκεί που βλέπουμε τους ανθρώπους με τα κίτρινα γιλέκα, το προσωπικό του πλοίου που τρέχουν να κρατήσουν τους επιβάτες που κρέμονται στον καταπέλτη. Aπό καθαρή τύχη δεν είχαμε κάτι χειρότερο. Το πλοίο ξεκίνησε από τον Πειραιά, ενώ μετά τη Μύκονο ο τελικός προορισμός του ήταν η Νάξος.
Σχηματίζεται δικογραφία κατ’ εντολή του εισαγγελέα για τα αίτια του συμβάντος.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές