Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός – Τρεις αποσκευές επιβατών και ένα παιδικό καρότσι έπεσαν στη θάλασσα – Συνελήφθη ο πλοίαρχος – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σε λανθασμένη κίνηση απέδωσε ο πλοίαρχος του επιβατηγού οχηματαγωγού «JUMBO JET» σημαίας Κύπρου τη μετακίνηση του ταχυπλόου προς τα εμπρός κατά τη διάρκεια επιβίβασης επιβατών στο λιμάνι της Μυκόνου που είχε αποτέλεσμα τρεις αποσκευές επιβατών και ένα παιδικό καρότσι να πέσουν στη θάλασσα.
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το λιμενικό σώμα επισημαίνοντας ότι ο πλοίαρχος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 291 παρ. 3 του Ποινικού Κώδικα που αφορά «Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς» και αφού απολογήθηκε, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, αφέθηκε ελεύθερος.
Διαβάστε την συνέχεια στο protothema.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Λευκή η θάλασσα στη Μικρή Βενετία: Καταγγελίες για ρίψη μπογιάς μπροστά σε τουρίστες
- Ακτοπλοΐα: Το πακέτο στήριξης, ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή και το δύσκολο καλοκαίρι για τις γραμμές των νησιών
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα παράταση στην προθεσμία για αιτήσεις
- Απεργία πλοίων την πρωτομαγιά: Πως διαμορφωθούν τα δρομολόγια του “Blue Star Delos” και “Blue Star Naxos”
- Πρώτο δρομολόγιο του Olympic Champion Jet για Κυκλάδες