Η RITA ORA ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται στο νησί των ανέμων και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η χώρα μας αποτελεί αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό των celebrities για ακόμη μια χρονιά αφού ολοένα και περισσότεροι Χολυγουντιανοί αστέρες δίνουν το «παρών» στα Ελληνικά νησιά. Η Rita Ora είναι όπως φαίνεται η πιο πρόσφατη άφιξη στο νησί των ανέμων, αφού φωτογραφίες της από τη Μύκονο κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Το νέο της τραγούδι “Υοu For Me” σε συνεργασία με τον DJ Sigala μετρά σήμερα περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές και η Rita Ora έχει κάθε λόγο να απολαμβάνει την σύντομη παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Διακοπές στο νησί των ανέμων

H 30χρονη Αγγλίδα pop star, εμφανίστηκε με ένα animal print μπικίνι το οποίο συνδύασε με ένα εντυπωσιακό κιμονό και χρυσά ψηλοτάκουνα παπούτσια, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε selfie φωτογραφία της μέσα από τη σάουνα.

Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε γνωστό beach club και διασκέδασε υπό τον ρυθμό των hits της.

Η αγάπη της για την Ελλάδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 30χρονη τραγουδίστρια επισκέπτεται τη χώρα μας αφού το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στην Κέρκυρα με τον πρώην αγαπημένο της, Romain Gavras. Η Rita Ora δήλωνε ενθουσιασμένη με το μέρος και είχε μοιραστεί στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της στο νησί.

«Είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων που περνάω χρόνο με τους φίλους μου και την οικογένεια μου όλο αυτό το διάστημα», είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: queen.gr

Translate »
error: Content is protected !!