Η ΕΜΥ προειδοποίησε για ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και έντονη κεραυνική δραστηριότητα – Η πρόγνωση του καιρού μέχρι το Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός, μετά την πτώση της θερμοκρασίας. Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης ενώ οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για έντονες βροχοπτώσεις σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας.
Η επιδείνωση του καιρού θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και κυρίως στη δυτική Ελλάδα θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα ισχυρά φαινόμενα τη Δευτέρα (11/11) και την Τρίτη (12/11) θα επηρεάσουν τα νησιά του Νοτίου Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.
Την Τετάρτη (13/11) θα επεκταθούν σε όλο το Ιόνιο και στην Ήπειρο, θα συνεχίσουν στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν θα εκδηλωθούν στα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας.
Διαβάστε την συνέχεια στο protothema.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Στο Παρίσι τα κορίτσια της Α.Ε Μυκόνου
- Σταδιακή αλλαγή του καιρού στις Κυκλάδες
- Τιμωρήθηκε η ΑΕ Μυκόνου από την ΔΕΑΒ για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων
- Ξεκινά η διάθεση οικιακών κομποστοποιητών στη Μύκονο
- Μαίρη Βυτινάρος: Σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη; – Τι απαντά