
Σε απάντηση δημοσιευμάτων που αφορούν τη συμμετοχή μου σε εκδήλωση στη Μύκονο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις ανυπόστατες απόψεις που εξέφρασε ο συγκεκριμένος ομιλητής, όπως αυτά θέλουν.
Δηλώνω κατηγορηματικά τη στήριξή μου στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό, που εργάζεται με αφοσίωση και υπευθυνότητα για το καλό του τόπου και των πολιτών.
Τονίζω δε ότι η συγκεκριμένη αναφορά αποτελεί προϊόν προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, έχοντας ως στόχο να πληγεί η αξιοπιστία μου.
Με εκτίμηση,
Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Από το Παρίσι στη Μύκονο: Η έναρξη μιας δυναμικής τουριστικής σεζόν»
- «“Έπιασαν τον Μάη” στη Μύκονο: Παράδοση, δημιουργία και προσφορά»
- Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια των «SUPERJET, SUPERJET 2, EXPRESS JET» το Σάββατο 2/5 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Λειψυδρία: Δύο καινοτόμα εργαλεία για επάρκεια στο Αιγαίο – Τι δείχνει έρευνα που περιλαμβάνει και νησιά των Κυκλάδων
- Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου με το Πολυτεχνείο Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος «Σύγχρονοι Τόποι Μάθησης»