Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, οι μαθητές του ΓΕΛ Μυκόνου δημιούργησαν βίντεο στη νοηματική γλώσσα

Βίντεο στη νοηματική γλώσσα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, που εορτάζεται σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, δημιούργησαν μαθητές του ΓΕΛ Μυκόνου με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού-συντονίστριας της δράσης κ. Σιαμτανίδου Φωτεινή (Καθηγήτρια Θεολογίας ΠΕ01) και του Διευθυντή του Σχολείου κ. Σαντοριναίο Νικόλαο.
Η ανακοίνωση του ΓΕΛ Μυκόνου
ΔΡΑΣΗ ΓΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Το σχολείο μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία συμμετέχει εξ αποστάσεως, στην έγκλιση του Υπουργείου Παιδείας με το παρακάτω βίντεο που δημιουργήθηκε από μαθητές του σχολείου μας με τις οδηγίες της εκπαιδευτικού μας Σιατμανίδου Φωτεινής και του Διευθυντή του σχολείου.Επίσης και με άλλο υλικό που θα προβληθεί στους μαθητές μας την ημέρα αυτή (3 Δεκεμβρίου).
Ευχαριστούμε επίσης και τους εκπαιδευτικούς μας που συνετέλεσαν στην δράση αυτή Θεοχάρη Ειρήνη ΠΕ 03/Ε.Ε.Α και την Πλιάκου Σταματία Ε.Β.Π και εν γένει τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές