Τα σενάρια για νέο επίδομα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα κάνει την Κυριακή τις ανακοινώσεις

Η «μάχη» του Προϋπολογισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη κορυφώνεται την Κυριακή με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και την ψήφισή του. Αύριο, όπως έχει γίνει γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για τις προμήθειες των τραπεζών, με μερικά σενάρια να αναφέρουν πως ίσως δώσει και ένα έξτρα επίδομα.
Δεν αφορά την επιταγή ακρίβειας, η οποία θα δοθεί σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά και θα πληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου, αλλά ένα επίδομα που θα αφορά περισσότερους.
Το σενάριο που διακινείεται είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει έκτακτο βοήθημα σε χαμηλοσυνταξιούχους που δεν έχουν προσωπική διαφορά και θα λάβουν την αύξηση του 2,4%.
Χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες, το επίδομα αναμένεται να διαμορφωθεί στα 150 ευρώ και θα αφορά σε συνταξιούχους με κύρια σύνταξη έως 700 ευρώ το μήνα.
Μένει να φανεί αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και ο Πρωθυπουργός πάει για τη έκπληξη.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές