
Μια ακόμα μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων απέναντι στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου με 2-0 και πανηγύρισε την πρώτη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Ακόμα μία τεράστια επιτυχία του Κυκλαδίτικου αθλητισμού σε επίπεδο αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.
Τα πιτσιρίκια του Νίκου Βουτσίνου επέβαλαν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν να μην απειληθούν σχεδόν καθόλου σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Η ΕΠΣ Κυκλάδων άνοιξε το σκορ στο 59’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζουμής και στο 78’ ο Πλατής πέτυχε αυτογκόλ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2 – 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Πλάτσης, Κωστομοίρης (87′ Χόνδρος), Ισκάς, Ταράλης, Αμπαζάι (78′ Αμπαζάι), Πλατής, Κυριόπουλος (78′ Μάκρας), Χιώτης, Σώνο (61′ Καραμάνος), Νικολάου, Τσατσακλάς (46′ Σεχάι)
Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Χωριανόπουλος, Κουλουριώτης (80′ Δρόσος), Ρούτσι, Νιπόλι, Ρότσι, Κούτη, Γκιόνι (67′ Ντούπης), Ντίτσα, Ζωγράφος, Ζουμής (75′ Πετσοπούλης), Καρτιμπέλης (75′ Καπέλλας)
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές