
Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Μυκόνου:
Ενημερώνουμε τους κατοίκους του νησιού μας, ότι η αποκατάσταση της βατότητας της Περιφερειακής οδού Μυκόνου και των υπολοίπων τμημάτων του οδικού δικτύου, θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαρτίου, μετά την ολοκλήρωση των εκτελούμενων έργων της ΔΕΥΑΜ του ΔΕΔΔΗΕ και τις Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Προβλέπεται η στρώση νέου ασφαλτοτάπητα σε όλο το εύρος και μήκος των δρόμων που έχουν καταστραφεί εξαιτίας των εκτελούμενων έργων.
Για την ασφαλτόστρωση έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες πιστώσεις και αποτελεί συμβατική δέσμευση των εργολάβων των έργων.
Αναγνωρίζοντας όλοι τη σπουδαιότητα των συγκεκριμένων έργων, παρακαλούμε για την κατανόησή και την ανοχή όλων των συμπολιτών μας.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Η υφαντική ξαναζωντάνεψε στη Μύκονο – Ένα διήμερο που ένωσε παράδοση, ιστορία και τη νέα γενιά
- Παντρεύεται η Κατερίνα Μονογυιού: Ο σύντροφός της της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα των γενεθλίων της
- Καταπέλτης ο Πολάκης για Πατούλη και τις παράνομες ενέσεις σε ξενοδοχεία και βίλες στη Μύκονο
- Α’ ΕΛΜΕ Κυκλάδων: Αντίδραση για τις διώξεις μαθητών και τις αστυνομικές παρεμβάσεις στις καταλήψεις
- Σύλληψη 31χρονου για κλοπή στη Μύκονο