Προειδοποιητικά μηνύματα του «112» σε δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο – Σε ισχύ έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται μέσα στη νύχτα στα νησιά του Ιονίου και τα δυτικά ηπειρωτικά.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, η διαταραχή αυτή αναμένεται να κινηθεί και ανατολικότερα και θα επηρεάσει με έντονα φαινόμενα: την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Όπως τόνισε ο ίδιος, το πρωί της Κυριακής (16/2) μεγάλα ύψη βροχής θα σημειωθούν στη νότια και τη δυτική Κρήτη. Καταιγίδα αναμένεται και στην Αττική προς το απόγευμα.
Διαβάστε την συνέχεια στο protothema.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η χλιδή των γιατρών, οι επαύλεις σε Ψυχικό-Μύκονο, ο σοφέρ και ο σαμουράι των 30 χιλ. ευρώ
- Μάντζαρης: Θα παλέψουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε
- Ο Νίκος Βαρβέρης πάντρεψε τον γιο του, Φίλιππο – Ο γάμος στο νησί και η εντυπωσιακή νύφη (Φωτογραφίες)
- Ούτε γάτα, ούτε ζημιά με το White Coast στη Μήλο: Κρίθηκε εκπρόθεσμη η προσφυγή στο ΣτΕ και η εταιρεία συνεχίζει το «οικολογικό τέρας»
- Καύσιμα και θέρμανση: Οι επόμενες κινήσεις για να μπει φρένο στις τιμές, τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις και το πλαφόν