Προαναγγελία της κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας κατά της «γαλάζιας» κυβέρνησης. Με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες η πρόταση δυσπιστίας αναμένεται να κατατεθεί μετά την ολοκλήρωση των πρωτολογιών στην προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών αύριο Τετάρτη.
Όπως έγραφε νωρίτερα το iEidiseis το προσχέδιο του κειμένου της πρότασης δυσπιστίας είχε «φύγει», σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Χαριλάου Τρικούπη από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας προς τα κόμματα της προοδευτικής αντιπολίτευσης έτσι ώστε να επιτευχθεί η συνδιαμόρφωση του, ενώ είχε προηγηθεί, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ένας γύρος επικοινωνίας του Νίκου Ανδρουλάκη με πολιτικούς αρχηγούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην προαναγγελία της κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε προχωρήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”