
Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημάρχου Μυκόνου για τα έργα ζωτικής σημασίας που εκτελούνται αυτή την περίοδο στην Μύκονο:
Ανακοίνωση
“Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Δήμος Μυκόνου”.
Τα έργα στη Μύκονο συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για ένα νησί με βελτίωση των υποδομών και καλύτερη ποιότητα ζωής για κατοίκους και επισκέπτες.
#με_επίκεντρο_τον_δημότη, αυτή τη στιγμή:
– αποπερατώνεται απο τη ΔΕΥΑΜ, το μεγάλης σημασίας έργο εγκατάστασης δύο αγωγών, ικανών να μεταφέρουν έως 10.000 κυβικά νερού ημερησίως από την αφαλάτωση στην περιοχή Κόρφος, στις δεξαμενές που βρίσκονται στις παρυφές της πόλης.
– συνεχίζονται οι εργασίες για υπογείωση του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ.
– εγκαθίσταται νέος φωτισμός και αλλάζουν όλοι οι ιστοί, ενώ έχει ξεκινήσει και η κατασκευή νέων πεζοδρομίων.
– υπό την επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, εταιρεία τηλεπικοινωνιών περνάει στον παλιό περιφερειακό της πολεως, υπόγειο δίκτυο.
Μετά το τέλος των εργασιών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Μυκόνου, θα εκτελέσουν έργα ασφαλτόστρωσης.
Συνεχίζουμε!








Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές