Ο Χακάν Τασκάν έγινε σύμβολο των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Τουρκία, όταν εμφανίστηκε μεταμφιεσμένος σε Πίκατσου στους δρόμους της Αττάλειας – Ονειρεύομαι μια Τουρκία όπου όλοι οι νέοι θα μπορούν να ζουν ευτυχισμένοι, είπε στο Der Spiegel

Η πολιτική δεν ήταν ποτέ το φόρτε του Χασάν Τασκάν. «Δεν ασχολούμαι με την πολιτική, ποτέ δεν με ενδιέφερε», λέει ο 21χρονος από την Αττάλεια.
Τον γοητεύουν περισσότερο οι κοιλιακοί, οι δικέφαλοι, οι ήρωες των κόμικς και τα χιουμοριστικά βίντεο στα social media. Περισσότεροι από 120.000 τον ακολουθούν στο Instagram, όπου ανεβάζει κυρίως βίντεο και φωτογραφίες από την προπόνησή του.
Ο Τασκάν βρέθηκε στο επίκεντρο των διαδηλώσεων κατά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο αντίπαλός του και δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, βρίσκεται προφυλακισμένος με κατηγορίες για διαφθορά και υποστήριξη τρομοκρατίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ερντογάν ξεφορτώθηκε τον μόνο σοβαρό του αντίπαλο ενόψει των προεδρικών εκλογών.
Διαβάστε την συνέχεια στο protothema.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Με μεγάλη συμμετοχή το δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής περιστεριώνα στην Άνω Μερά
- Με επιτυχία η πρώτη παράσταση του «ΔΗΛΟΣ / DELOS» στη Δήλο
- Κάθε νέα ευθύνη αποτελεί και μια νέα πρόκληση
- Παμμυκονιακός Συναγερμός για την στήριξη του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως
- Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος