Άνοιξαν οι ουρανοί και γέμισε το νησί της Μυκόνου με ρυάκια, ποταμάκια και φυσικά καταρράκτες που δεν τους βλέπουμε συχνά – Δείτε το βίντεο

Τις τελευταίες ώρες στην Μύκονο έριξε βροχή με το κανάτι. Άνοιξαν οι ουρανοί και γέμισε το νησί ρυάκια, ποταμάκια και καταρράκτες. Όταν λέμε καταρράκτες, εννοούμε πραγματικούς καταρράκτες που δεν τους βλέπουμε συχνά.
Στις περιοχές Μερχιά και Αγράρι ο όγκος του νερού ήταν τέτοιος που βρήκε διέξοδο δημιουργώντας καταρράκτες, κάτι ομολογουμένως εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι η Μύκονος θεωρείται από πολλούς ξερονήσι.
Οι Μυκονιάτες αλλά και όσοι ξέρουν καλά το νησί, γνωρίζουν τα σημεία με τα τρεχούμενα νερά μετά από μια έντονη βροχόπτωση και όταν ο καιρός βελτιώνεται, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν μια επίσκεψη στους καταρράκτες για να θαυμάσουν αυτό το σπάνιο θέαμα.
Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές