Φλώριος Ασημομύτης: Η Μύκονος μπορεί να εξυπηρετεί από τον πιο απλό τουρίστα μέχρι τον πιο απαιτητικό

Η σχετική τοποθέτηση

Τεράστιο καθημερινά το ενδιαφέρον από το Ντουμπάϊ για επενδύσεις σε ξενοδοχεία και βίλες μετά την επίσκεψη του δημάρχου μας στην έκθεση τουρισμού και κυρίως η επαφή του με αξιωματούχους όπου και τους ενθάρρυνε να επενδύσουν στην Μύκονο έχοντας την στήριξη του και την στήριξη του Δήμου και όλων των υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των επενδύσεων που τόσο πολύ έχει ανάγκη το νησί μας για να καταφέρουμε και εμείς να γίνουμε ανταγωνιστικοί.

Ελπίζουμε όλοι να υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες χώρες να μπορέσει το νησί μας να ξαναδυναμώσει και να γυρίσουν οι ποιοτικοί πελάτες να επενδύσουν και να διασκεδάσουν.

Θα πρέπει να γίνουν σοβαρές αλλαγές στην αντιμετώπιση των επενδύσεων και από την κεντρική διοίκηση σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία . Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι την προσπάθεια η Μύκονο να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστική με τους top luxury destinations with luxury hotels villas restaurants and boutiques .

Μην ξεχνάμε ότι η Μύκονος μπορεί να εξυπηρετεί από τον πιο απλό τουρίστα μέχρι τον πιο απαιτητικό. Είμαστε ένα νησί που τα χρειάζεται ολα και όλους .


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!