Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε δυναμικά στη Μύκονο, προκαλώντας αίσθηση με το στιλ της

Η Ιωάννα Τούνη, φορώντας εντυπωσιακά μαγιό –είτε μπικίνι είτε ολόσωμα– τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο στις παραλίες, αλλά και στις βραδινές εξόδους της.
Στη Μύκονο έζησε ξέγνοιαστες στιγμές, παρά το γεγονός πως έχει 1.000 προβλήματα, όπως παραδέχεται και στο βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.
«Το πόσο πολύ ωραία χαλαρώνω σε αυτό το νησί και πόσο ωραία περνάω και πόσο απροβλημάτιστη είμαι, ενώ έχω 1.000 προβλήματα στο σπίτι μου κανονικά», λέει η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο και μετά τον διάλογο με τον κολλητό της φίλο, Steve, συμπληρώνει: «Τα προβλήματα της Τρίτης θα τα λύσουμε την Τρίτη, σήμερα είμαι απροβλημάτιστη».
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Θλίψη στη Μύκονο: Αυτοκτονία Μυκονιάτη συγκλονίζει την τοπική κοινωνία
- Χρόνια Πολλά στον δημοσιογράφο και εκδότη Γιώργο Παπαδημητρακόπουλο
- Εόρτιος Εσπερινός στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Μεράς Μυκόνου
- Παγκόσμιος σάλος: Μπάλα, Formula 1, Ολυμπιονίκες, συνοδοί πολυτελείας και «ντόπα του γέλιου» σε Μιλάνο και Μύκονο!
- Τραγωδία στη Μύκονο: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε νεκροταφείο – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα