Ο σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής επέστρεψε στο νησί των ανέμων μετά από τρία χρόνια για ένα τριήμερο μαζί με φίλους και φίλες

Δεν πολυβγήκε ο Τζέισον Ντερούλο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μύκονο, όπου χαλάρωσε για τρεις ημέρες μαζί με φίλους και φίλες, τρία χρόνια μετά την πρώτη του επίσκεψη στο νησί των ανέμων.
Τότε είχε έρθει για να τραγουδήσει στο Santanna, φέτος έμεινε για λίγα 24ωρα στο νησί και στη μοναδική έξοδο που αποτυπώθηκε στην κάμερα έφαγε στο εστιατόριο Spilia. Κατέφτασε με σκάφος και αποβιβάστηκε στο εστιατόριο αυτός και η παρέα του με ένα tender της θαλαμηγού που είχε νοικιάσει ο διάσημος τραγουδιστής.
Στο νησί αφίχθηκε με ελικόπτερο, έμεινε σε σουίτα του Cavo Tagoo-τον ξεπροβόδισε κατά την αναχώρησή του η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Σούλα Λιάκου-και στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο την ώρα που απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα μέσα στην ιδιωτική του πισίνα με θέα την αγαπημένη του Μύκονο και το απέραντο γαλάζιο.
Δείτε φωτογραφίες




Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές