
Με τη λειτουργική συμμετοχή του Εφημερίου του Ναού, Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Γαλανάκη, και του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Τουρλιανής, Αρχιμ. Αλέξιου Παπαδόπουλου και Εφημερίων της νήσου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Αγίας Κυριακής, Χώρας Μυκόνου, παρουσία πολλών πιστών, και μάλιστα πολλών νέων, τιμώντων την μνήμη της Μεγαλομάρτυρος.
Το θείο λόγο εκήρυξε πνευματικώτατα ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου και Δήλου, Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, ο οποίος ανέπτυξε την αγάπη και την ακλόνητη πίστη της Αγίας Κυριακής προς τον Κύριο, η οποία κατέκτησε την αγιότητα με το μαρτύριο του αίματος και τη μαρτυρία της πίστεως.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε τον Εφημέριο του Ναού, Πρωτοπρ. Εμμ. Γαλανάκη, και τους συνεργάτες του για τον ευπρεπισμό της πανηγύρεως, και τους πιστούς για την παρουσία τους, και ευχήθηκε σε όλους για τον αρξάμενο μήνα Ιούλιο.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επιστρέφει το απόγευμα στην Ερμούπολη.
(Συντάκτης: Αλέξ, Μαρκουίζος, Γραμματέας Ι.Μ. Σύρου)







Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Θλίψη στη Μύκονο: Αυτοκτονία Μυκονιάτη συγκλονίζει την τοπική κοινωνία
- Χρόνια Πολλά στον δημοσιογράφο και εκδότη Γιώργο Παπαδημητρακόπουλο
- Εόρτιος Εσπερινός στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Μεράς Μυκόνου
- Παγκόσμιος σάλος: Μπάλα, Formula 1, Ολυμπιονίκες, συνοδοί πολυτελείας και «ντόπα του γέλιου» σε Μιλάνο και Μύκονο!
- Τραγωδία στη Μύκονο: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε νεκροταφείο – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα