
H Σαντορίνη ετοιμάζεται και φέτος να ζήσει τη μαγεία του ηφαιστείου, μέσα από την καθιερωμένη εικονική αναπαράσταση της έκρηξης «Ηφαίστεια 2025». Η διοργάνωση της Δημοτικής Επιχείρησης ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2025, αμέσως μετά τη δύση του ηλίου.
Το φαντασμαγορικό θέαμα, που αναβιώνει την ηφαιστειακή ιστορία του νησιού, θα είναι ορατό από ολόκληρη την καλντέρα, χαρίζοντας σε κατοίκους και επισκέπτες μια ανεπανάληπτη εμπειρία φωτός και χρωμάτων.
Η εκδήλωση, που έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο το τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, ενισχύει την πολιτιστική ταυτότητα της Σαντορίνης και συμβάλλει στην παράταση της τουριστικής περιόδου, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική οικονομία.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Με μεγάλη συμμετοχή το δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής περιστεριώνα στην Άνω Μερά
- Με επιτυχία η πρώτη παράσταση του «ΔΗΛΟΣ / DELOS» στη Δήλο
- Κάθε νέα ευθύνη αποτελεί και μια νέα πρόκληση
- Παμμυκονιακός Συναγερμός για την στήριξη του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως
- Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος