
Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Πέτρος Νάζος στο Happy Day για τον διάσημο παγκόσμιο σταρ Simone Susinna, ο οποίος νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθηνάς, μετά από τις διακοπές του στη Μύκονο.
Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς ταινίας «The Next 365 days», όπως ήταν επόμενο συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα στη Μύκονο, μόνο που όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Νάζος, μετά από πολυήμερες διακοπές του έφυγε εσπευσμένα με ελικόπτερο στην Αθήνα.
«Έμεινε στο νησί για ένα μήνα. Μάθαμε ότι έφυγε εσπευσμένα με ελικόπτερο για κέντρο υγείας της Αθήνας. Είχε κάποιο πρόβλημα με το στομάχι του, ενώ χρειάστηκε να μείνει εκεί για 10 μέρες», είπε ο Πέτρος Νάζος για τον Simone Susinna.
«Αν δεν κάνω λάθος έπαθε ειλεό, χειρουργήθηκε, νοσηλεύτηκε 10 μέρες ο άνθρωπος και δεν μαθεύτηκε. Αν δεν κάνω λάθος στο νοσοκομείο έμεινε μαζί του και μια Ρωσίδα καλλονή που ήταν μαζί του», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Λευκό «πέπλο» ομίχλης κάλυψε τις Κυκλάδες – Τι είναι το φαινόμενο «sea smoke»
- Αρχιτέκτων Ε.Μ.Π.: Δύο χούντες επέβαλαν το άσπρο χρώμα στις Κυκλάδες
- Μύκονος: 18χρονη Ιταλίδα κατήγγειλε βιασμό – Συνελήφθη ο δράστης
- Έδρασαν και πάλι οι εθελοντές της Μυκόνου
- Η Άνω Μερά γιορτάζει τα Εννιάμερα της Παναγίας