Αστυνομικό ρεπορτάζ – Μύκονος: συλλήψεις για ναρκωτικά και κατάληψη αιγιαλού – Θήρα: συλλήψεις για πλαστογραφία και παραβάσεις του ΚΟΚ

Σύλληψη (2) ατόμων για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 28-08-2021 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 20χρονος ημεδαπός και 20χρονος αλλοδαπός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους -3,8- γραμμ., μικροποσότητα κοκαΐνης και μικροσυσκευασία με κρυσταλλική ουσία άγνωστης σύστασης.

Σύλληψη (3) ατόμων για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

Την 30-08-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός ηλικίας 36, 38 και 53 ετών για κατάληψη τμήματος αιγιαλού με ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Σύλληψη (4) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 30-08-2021 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 19, 20, 20 και 26 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και τη Γερμανία. Το πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Θήρα

Την 30-08-2021 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 22 ετών οι οποίοι οδηγούσαν δίκυκλά οχήματα χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης, ο 22χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: