
Και οι μαθητές της Γ’ Τάξεως του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς συνδράμουν τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως
Ως επιστέγασμα της εφετινής σχολικής χρονιάς, οι μαθητές της Γ’ Τάξεως του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς, έκριναν, μαζί με τους καλούς τους διδασκάλους, να προβούν σε εκδήλωση έμπρακτης αγάπης κσι σεβασμού προς τους απόμαχους της ζωής.
Ετσι, σήμερα, ανταποκρινόμενοι στη σχετική έκκληση προσήλθαν στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής και προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο.
Ο Ηγούμενος, Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος, υποδέχθηκε με αγάπη διδασκάλους και μαθητές, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους, ομίλησε για την Παναγία Τουρλιανή και το Μοναστήρι της, τους διένειμε ωραίο παιχνίδι με βίους Αγίων και τους προσέφερε γλυκίσματα κατά την έξοδό τους από τη Μονή.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές