Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και έσμιξε με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι εδώ και ημέρες στην Ελλάδα για διακοπές και μάλιστα παρακολούθησε και δύο τελικούς της Stoiximan Basket League.
Πρώτα μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς τον 3ο στο ΣΕΦ και μετά πήγε στο T-Center για να δει τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει σε 2-2.

Ο Σέρβος γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς που έχει συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Παναθηναϊκό, εάν μείνει ελεύθερος από την ομάδα του NBA, συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο με ερυθρόλευκη παρέα.
Μαζί του είναι ο σέντερ του Ολυμπιακού και συμπατριώτης του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος και ανέβασε την σχετική φωτογραφία στα social media.

Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Λευκό «πέπλο» ομίχλης κάλυψε τις Κυκλάδες – Τι είναι το φαινόμενο «sea smoke»
- Αρχιτέκτων Ε.Μ.Π.: Δύο χούντες επέβαλαν το άσπρο χρώμα στις Κυκλάδες
- Μύκονος: 18χρονη Ιταλίδα κατήγγειλε βιασμό – Συνελήφθη ο δράστης
- Έδρασαν και πάλι οι εθελοντές της Μυκόνου
- Η Άνω Μερά γιορτάζει τα Εννιάμερα της Παναγίας