
Στο πλαίσιο των νέων τομέων ευθύνης που μου ανατέθηκαν από τον Δήμαρχο Μυκόνου Christos Veronis και αφορούν την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, την ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και τη νεολαία, είχαμε σήμερα το μεσημέρι την ευκαιρία για μια πολύ σημαντική συνάντηση στο Δημαρχείο.
Yποδεχθήκαμε την Executive Director του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης», κ. Πέγκυ Ξυροταγκάρου, τα μέλη της αποστολής και τους εκπροσώπους των υποστηρικτών του προγράμματος Plastic Free Greece 2026 (που συνδιοργανώνουν το Ίδρυμα και η LIDL Hellas). Με αφορμή τις περιβαλλοντικές δράσεις που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στη Μύκονο, είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση, με βάση και τα αποτελέσματα των δράσεων τους μέχρι σήμερα.
Είναι βαθιά πεποίθησή μου ότι:
-Η προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος
-Η διαφύλαξη και ανάδειξη της ιστορικής μνήμης και
-Η επένδυση στους νέους,
δεν αποτελούν ξεχωριστές πολιτικές. Είναι μια κοινή ευθύνη απέναντι στον τόπο μας και στο αποτύπωμα που θα αφήσουμε πίσω μας.
Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας είναι συλλογική και προϋποθέτει την ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, τη στήριξη των υπηρεσιών του Δήμου και τη διάθεση συνεργασίας από όλους όσοι αγαπούν το νησί μας.
Με αυτό το πνεύμα ξεκινώ στους νέους τομείς ευθύνης μου, με εξωστρέφεια και πρωτοβουλίες που θα ανακοινωθούν εκ καιρώ επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό για τη Μύκονο και τους ανθρώπους της.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές