Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Αντώνης Κουσαθανάς

Η ειδική συνεδρίαση για την ανάδειξη και την εκλογή του νέου προεδρείου  πραγματοποιήθηκε στο  Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημαρχείο της  Μυκόνου και με αυτο τον τρόπο σηματοδοτείται η την έναρξη δεύτερου μισού της δημοτικής θητείας.

Στην θέση του προέδρου  του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο Σταύρος Γρίμπλας  μετά από πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Βερώνη, ανανεώνοντας τη θητεία του με ευρεία πλειοψηφία και λαμβάνοντας τη στήριξη όχι μόνο της δημοτικής αρχής αλλά και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που με αυτόν τον τρόπο έδειξαν ένα κλίμα συναίνεσης και συνενόησης.

Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Αντώνης Κουσαθανάς(Άνοξης) ως μελος της παράταξης της αντιπολίτευσης του Δήμου Μυκονου Πρωτοβουλία Δράσης.ενώ γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο κύριος Ρουσος από την παράταξη «Μύκονος Επόμενη Μέρα».


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!