Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρμόδιων ανακριτικών κλιμακίων για τέσσερα περιστατικά στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Εύβοια, στη Λακωνία και στην Πάρο, με αποτέλεσμα τη σύλληψη συνολικά οκτώ Ελλήνων

Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησαν τα τα Ανακριτικά Κλιμάκια Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Α.Κ.Α.Ε.Ε.) της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.). Τέσσερις από αυτές αφορούσαν την πυρκαγιά στην Πάρο που ξεκίνησε από τον ΧΥΤΑ του νησιού.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο δήμαρχος Πάρου, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ο εργολάβος του φορέα διαχείρισης απορριμμάτων, καθώς και υπάλληλος του Δήμου, οδηγός απορριμματοφόρου και δύο Έλληνες σε Εύβοια και Γύθειο για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια. Δύο συλλήψεις για απόπειρα εμπρησμού έγιναν στην Κρήτη.
Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Μετά το εξάστερο resort στη Μύκονο έρχονται κι άλλα project», λέει ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Ναγκίμπ Σαουίρις για την επένδυση των €100 εκατ.
- Στο «σφυρί» 56 ακίνητα οφειλετών, πλειστηριασμοί από τη Μύκονο μέχρι τον Νέο Κόσμο – Ανεβαίνει η πίεση για τις 72 δόσεις
- Επίσκεψη Αγάπης της Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου στον “Οίκο Ευγηρίας” της Μητρόπολης Σύρου
- Μύκονος: Τραυματισμός 81χρονης επιβάτιδας κατά την επιβίβαση σε πλοίο
- Είναι 50 και «βάζει κάτω» 20άρες – Η εντυπωσιακή εμφάνιση στη Μύκονο