Δωρεάν στάθμευση στους Κάτω Μύλους της Μυκόνου από 10 Νοεμβρίου έως 15 Μαρτίου 2027

Αγαπητοί συμπολίτες,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε οτι, κατόπιν συνεννόησης του Δήμου μας με τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ στους Κατω Μύλους,στην Αλευκάντρα ,ο συγκεκριμένος χώρος θα διατίθεται απολύτως δωρεάν για τη στάθμευση των οχημάτων σας από 10 Νοεμβρίου 2026 έως 15 Μαρτίου 2027.

Για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του χώρου εφιστάται η προσοχή όλων στα εξής:

• Η στάθμευση των οχημάτων πρέπει να γίνεται με τρόπο ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση και η κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων.

• Οι χρήστες οφείλουν να απέχουν από οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να προκαλέσει φθορά, ζημιά ή ρύπανση στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του πάρκινγκ .

• Διευκρινίζεται ότι η χρήση του χώρου γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των ιδιοκτητών των οχημάτων.

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του πάρκινγκ ουδεμία ευθύνη φέρει για την ασφάλεια των οχημάτων ,για τυχόν κλοπές ή υλικές ζημιές, καθώς και για ζημιές σε βάρος τρίτων ή ατυχήματα που πιθανόν να συμβούν εντός του χώρου του πάρκινγκ.

Ευχαριστούμε θερμά τον επιχειρηματία για την ευγενική του προσφορά και βασιζόμαστε στην υπευθυνότητα όλων των συμπολιτών μας για την άψογη διατήρηση του χώρου.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!