Αλεξία Κουδιγκέλη – Μια Γεύση Τρικυμίας στα Χείλη: Έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου

H Δημοτική Πινακοθήκη της Μυκόνου, σε συνεργασία με την Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – κartάλος», διοργανώνει και παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Αλεξίας Κουδιγκέλη με τίτλο «Μια Γεύση Τρικυμίας στα Χείλη».

Ηποίηση αποτελεί πηγή έμπνευσης της ζωγραφικής συλλογής, καθώς έχουν αποτυπωθεί στον καμβά της Αλεξίας Κουδιγκέλη επιλεγμένα έργα μεγάλων Ελλήνων ποιητών.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου θα φιλοξενήσει μια ενότητα 25 ζωγραφικών έργων (ακρυλικό σε καμβά) ποικίλων διαστάσεων τα οποία αντανακλούν την εσωτερική ανησυχία, απόγνωση αλλά και ελπίδα που μοιράζονται οι ποιητές με τους αναγνώστες τους.

Η Αλεξία Κουδιγκέλη σε μια προσπάθεια να αμβλύνει το χάσμα μεταξύ Τεχνών και δεκτών της Τέχνης, παρουσιάζει μια έκθεση με την οικεία εικόνα της θάλασσας να πρωταγωνιστεί σε ένα ταξίδι κρυφών αλλά κοινών συναισθημάτων.

Αλεξία Κουδιγκέλη – Βιογραφικό της εικαστικού:

Η Αλεξία Κουδιγκέλη γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Ελληνο-Αμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κολλεγίου Αθηνών το 2014 και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Λονδίνο στο University of the Arts London (UAL) το 2018. Το 2020 πραγματοποίησε την πρώτη της ατομική έκθεση στο Κολλέγιο Αθηνών και τα τελευταία 2 χρόνια έχει συμμετάσχει σε 10 ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έργα της υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές στην Ευρώπη και στην Αμερική. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, δημιουργώντας συνεχώς νέα έργα για επερχόμενα πρότζεκτ και εκθέσεις.

culturenow.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!