Απώλειες και επιστροφές στον Πανηλειακό ενόψει ΑΕ Μυκόνου

Νέο πλήγμα χτυπάει τον Πανηλειακό, παραμονές της αναμέτρησης με τη Μύκονο. Ο Κώστας  Λίμα, αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον δικέφαλο Η διάγνωση του γιατρού, είναι θλάση β΄ βαθμού, πράγμα που τον θέτει νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Μύκονο, στο «Χαράλαμπος Βιλαέτης».

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου (ilia.news)

Η απουσία του Λίμα, θα είναι η δεύτερη για τον Πανηλειακό, μετά από αυτή του τιμωρημένου Αρσενίδη. Και θα είναι μια απουσία, η οποία έρχεται σε ένα σημείο όπου ο Γιώργος Κούτσης είχε αρχίσει να τον χρησιμοποιεί στη μεσαία γραμμή, προκειμένου να καλύψει το κενό του Μεδέιρος, του οποίου δεν έχει εκδοθεί το δελτίο.

Επιστρέφουν οι δίδυμοι

Εκτός των άλλων, έχουμε και μια ευχάριστη είδηση ενόψει του αυριανού ματς. Είναι η επάνοδος των Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα στις προπονήσεις την περασμένη βδομάδα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο Γιώργος Κούτσης μπορεί να τους υπολογίζει ξανά. Ιδιαίτερα στην επίθεση, μετά και από την απουσία του Αρσενίδη, η ομάδα έχει δει να περιορίζονται δραστικά οι λύσεις.

Αισιοδοξία για Κασμερίδη

Και λέμε βέβαια για την επίθεση του Πανηλειακού, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και τα προβλήματα που υπάρχουν στην άμυνα και τα οποία διογκώθηκαν με την αποχώρηση του Τρύφωνα Κασμερίδη, με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, στην ανάπαυλα του παιχνιδιού στο Γύθειο. Ωστόσο, η κατάταση του Κασμερίδη, παρουσιάζει μια βελτίωση και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί τελικά στο αυριανό παιχνίδι, πλάι στον Δημήτρη Τσίγκρηλα, ο οποίος επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας. Οι παίκτες του Πανηλειακού, προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα, με πρωινές προπονήσεις, προκειμένου να συνηθίσουν την ώρα διεξαγωγής του αυριανού ματς, το οποίο αρχίζει στις 11π.μ..

sportcyclades.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!