Αστυνομικό ρεπορτάζ – Κυκλάδες: Συλλήψεις σε Άνδρο, Σέριφο, Νάξο, Θήρα και Πάρο

Άνδρος:

Την 01-09-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 23χρονος ημεδαπός ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας αποπειράθηκε να παραβιάσει Ιερό Ναό.

Σέριφος:

Την 01-09-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σέριφο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, δύο αλλοδαπές οι οποίες αφαίρεσαν τραπεζική κάρτα ημεδαπού και προσπάθησαν τη χρησιμοποιήσουν. Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δράστιδες κατά το τελευταίο έτος με τον ίδιο τρόπο προέβησαν σε τακτικές αναλήψεις χρημάτων συνολικού ποσού 7.000€. Η τραπεζική κάρτα κατασχέθηκε.

Νάξος:

Την 01-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Θήρα:

Την 01-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 54χρονος και δύο αλλοδαποί ηλικίας 54 και 59 ετών οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Θήρα:

Την 01-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α., 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Πάρο:

Την Τετάρτη το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 38χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι με μήκος λάμας 6 εκατοστά και σπρέι που προκαλεί δυσφορία.

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: