Άνδρος: Ακόμη δίνουν μάχη με τα χιόνια και υπάρχουν αποκλεισμένες περιοχές

Μπορεί να πέρασαν πέντε ολόκληρες ημέρες από το σφοδρό κύμα του χιονιά, αλλά στην Άνδρο εξακολουθούν να δίνουν ακόμη μάχη με τα χιόνια και να υπάρχουν έστω και λίγες περιοχές οι οποίες είναι αποκλεισμένες. 

Εκ μέρους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου εκδόθηκε χθες η παρακάτω ανακοίνωση. 

Σήμερα, Παρασκευή 28/ 01, εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου μας έφτασαν στο Βιτάλι, στην Βουρκωτή, στον Άνω Άγιο Πέτρο, ενώ δεν ολοκληρώθηκε η διάνοιξη Βουρκωτής – Άρνης. Παρά ταύτα συνιστάται η αποφυγή διέλευσης των οχημάτων στα τμήματα Άνω Άγιο Πέτρο – Βιτάλι, Ρέματα – Άρνη και Αποίκια – Βουρκωτή, καθώς χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής διότι:

1. Θα υπάρχει ιδιαίτερη ολισθηρότητα λόγω παγετού τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες,

2. Τεράστιοι όγκοι χιονιού έχουν συσσωρευτεί στις δύο άκρες του οδοστρώματος με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος κατολισθήσεων και εγκλωβισμός οχημάτων. Για τον ίδιο λόγο η κίνηση των οχημάτων γίνεται ουσιαστικά σε μονή λωρίδα κυκλοφορίας, με συνέπεια να είναι δύσκολη και επικίνδυνη η ταυτόχρονη κίνηση οχημάτων σε αντίθετη κατεύθυνση.

Παρακαλούμε για την ιδιαίτερη προσοχή των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού διότι, αύριο το πρωί θα σημειωθεί παγετός και θα είναι πολύ επικίνδυνος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ 


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: