Την Κυριακή η Σαντορίνη θα κατακλυστεί από Σαουδάραβες

Από τις 29 έως τις 31 Μαΐου, Υπουργείο Εξωτερικών θα υποδεχθεί Επιχειρηματική Αποστολή από τη Σαουδική Αραβία και θα λάβει χώρα Επιχειρηματικό Φόρουμ και η 5η Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή, στην οποία θα συμπροεδρεύσει ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Φραγκογιάννης με τον Σαουδάραβα ομόλογό του τον Υπουργό Επενδύσεων Khalid Al-Falih.

Στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού αυτού φόρουμ, έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στη Σαντορίνη επίσκεψη αποστολής από τη Σαουδική Αραβία, αποτελούμενη και από 1 Υπουργό, 7 Υφυπουργούς, 6 Γενικούς Γραμματείς, 33 στελέχη Υπουργείων και 55 επιχειρηματίες.

Η επίσκεψη διοργανώνεται από το Υπουργείο Εξωτερικών αποστολή του οποίου είναι να συνοδεύσει τους επισήμους Σαουδάραβες. Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, τους Υφυπουργούς Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη, τον Γεν. Γραμματέα Υπ. Εξωτερικών κ. Σμυρλή Γιάννη και υπηρεσιακούς παράγοντες των Υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

tornosnews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: