“Το χούμε πατήσει το εργαλείο” – Πιλότος “γκαζώνει” το αεροπλάνο και γίνεται viral (vid)

Συνήθως όποτε ένα αεροπλάνο παθαίνει μια βλάβη λίγο πριν μια πτήση που πρέπει να εκτελέσει, αυτή αναγκαστικά θα καθυστερήσει. Αυτό δε συνέβη σε μια πτήση που εκτελούσε το δρομολόγιο Σαντορίνη – Αθήνα, μιας και ο πιλότος όπως παραδέχτηκε είχε πατήσει τέρμα το γκάζι για να προλάβει το χρονοδιάγραμμα, όπως φαίνεται και σε ένα viral βίντεο στο TikTok.

Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος που θα εκτελούσε την πτήση Σαντορίνη – Αθήνα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το κλιματιστικό του και λόγω αυτού άργησε να απογειωθεί. Όταν λοιπόν ξεκίνησε η πτήση, ο πιλότος του αεροσκάφους ήταν αποφασισμένος να μην την αφήσει να καθυστερήσει κι άλλο, οπότε πάτησε το “γκάζι“.

Οι επιβάτες όχι μόνο το κατάλαβαν, αλλά λάμβαναν και ειδοποιήσεις από τον πιλότο. Γι’ αυτό και τραβούσαν βίντεο κατά τη διάρκεια της πτήσης που τα ανέβασαν στο TikTok και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. “To pigame treno ✈️” ήταν το σχόλιο ενός εκ των επιβατών, ενώ άλλος έγραψε “στην πτήση από Αθήνα για Σαντορίνη έλεγε ο πιλότος ‘το χούμε πατήσει το “εργαλείο‘.”.

Εντύπωση έκανε πως ο πιλότος ακουγόταν πολύ δυνατά και καθαρά, ακόμη και από κάποιους επιβάτες. Μάλιστα ήταν από τους πολύ λίγους που τα λόγια του ακούγονταν πολύ καθαρά και δυνατά.

Καθώς η πτήση έφτανε στον προορισμό της στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ο πιλότος έκανε την κλασική ανακοίνωση που γίνεται πριν την άφιξη στο αεροδρόμιο. Όμως λόγω της ιδιαιτερότητας της έκανε και εκτενή αναφορά στην ταχύτητα που είχε ανεβάσει, ενώ ανέφερε και το παράπονο του για τις επισκευές που γίνονται στα αεροσκάφη.

Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή με περίπου, με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοιπιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα“.

debater.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: