ΔΕΥΑΜ: Έρχονται εργασίες συντήρησης και επισκευής σε ολόκληρο το νησί

Έναν δύσκολο και μακρύ χειμώνα έρχεται να αντιμετωπίσει η ΔΕΥΑΜ σύμφωνα με πληροφορίες. Έναν χειμώνα που θα κληθεί να συντηρήσει και να επισκευάσει ότι είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜ προς τους μόνιμους κατοίκους, τους επιχειρηματίες αλλά και τους τους τουρίστες οι οποίοι μας επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι του 2021 ήταν ένα αρκετά δύσκολο καλοκαίρι για την ΔΕΥΑΜ αφού το νησί <<βούλιαξε>> από τα προβλήματα που εμφανιζόντουσαν στο δίκτυο της. Το καλοκαίρι του 2022 ήταν σαφώς καλύτερο όχι όμως αυτό που θα έπρεπε να παρουσιάζει ένα νησί όπως είναι η Μύκονος.

Οι πληροφορίες του XploreMykonosNews.gr αναφέρουν ότι τον χειμώνα έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από συντηρήσεις, επισκευές και νέα έργα από την ΔΕΥΑΜ για να μην αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα του καλοκαιριού του έτους 2021.

Μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες σε κάποια αντλιοστάσια του νησιού μας…

Μεταξύ των εργασιών είναι:

  • τοποθέτηση νέων αντλιών και συντήρηση της κτιριακής εγκατάστασης.

Οι φωτογραφίες είναι στο νέο κέντρο παρακολούθησης που έγιναν στις αφαλατώσεις του Παλαιού Λιμένα. Πλέον από τις αφαλατώσεις οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΜ βλέπουν τα πάντα σχετικά με το δίκτυο ύδρευσης. Όπως τις ποσότητες παραγωγής αφαλάτωσης σε κυβικά, τις στάθμες των δεξαμενών, τις καταναλώσεις στο νησί αλλά και τις πιθανές διαρροές.

Επίβλεψη και οργάνωση των επόμενων εργασιών


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: