Δικηγόρος αρχαιολόγου στη Μύκονο: Ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας

Η δικηγόρος του αρχαιολόγου που χτυπήθηκε βάναυσα, Έφη Μουγκαράκη, μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο (Real fm 23/3/2023) για τη μαφιόζικη..

Ηδικηγόρος του αρχαιολόγου που χτυπήθηκε βάναυσα, Έφη Μουγκαράκη, μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο (Real fm 23/3/2023) για τη μαφιόζικη επίθεση, όπως έχει ήδη χαρακτηριστεί. 

Η κ. Μουγκαράκη, δικηγόρος του αρχαιολόγου Μανώλη Ψαρρού (διαβάστε: «Οικονομικά συμφέροντα στη Μύκονο θέλουν να ξεμπερδέψουν με την προστασία των αρχαιοτήτων δηλώνει ο αρχαιολόγος Μ. Ψαρρός») τόνισε ότι πρόκειται για μια «βάναυση πράξη που υπέστη, είναι επίθεση εναντίον της ζωής του».

Σημείωσε ότι σύμφωνα με τη δικογραφία που αρχικά σχηματίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισίας, μέχρι στιγμής, γίνεται λόγος για πλημμεληματική κατηγορία, για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Όπως περιέγραψε ο Μ.Ψαρρός αυτή τη στιγμή «είναι πολυτραυματίας, έχει εκτεταμένα κατάγματα στο πρόσωπο και στα πλευρά και κινδύνεψε η ζωή του το πρώτο 24ωρο. Εχει βλάβη στην όραση του (ελπίζουμε να είναι προσωρινή)». Λόγω και των τραυματισμών του αρχαιολόγου αλλά και του τρόπου που έγινε η πράξη, συμπλήρωσε, η Εφ. Μουγκαράκη, «ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας. Θεωρούμε ότι πρέπει να είναι κακουργηματικής φύσης η κατηγορία».

Επισήμανε ότι στον αρχαιολόγο είχαν στήσει καρτέρι, στον ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ), στη στάση ΚΑΤ. Συμπλήρωσε, δε, ότι ο αρχαιολόγος «συνδέει τώρα περιστατικά παρακολούθησης του».

Για τους λόγους της επίθεσης τόνισε ότι «μοιραία το μυαλό πηγαίνει» στην ιδιότητα του Μ.Ψαρρού. Όπως είπε η κατάσταση στη Μύκονο «έχει ξεφύγει τελείως. Το νησί ελέγχεται από μαφίες». Οι αρχαιολόγοι στοχοποίηθηκαν διότι αποτελούν εμπόδιο για στρεβλές τουριστικές “επενδύσεις”, συμπλήρωσε.

Τόνισε ότι είναι απαίτηση να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της υπόθεσης. 

imerodromos.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!