Δήμαρχος Μυκόνου: Αυτό δεν θα περάσει έτσι – Οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη

Αποτροπιασμένος εμφανίζεται από την επίθεση και το ξυλοδαρμό που υπέστησαν τα μέλη της ΑΕ Μυκόνου στη Νέα Σμύρνη εμφανίζεται ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση του ο δήμαρχος καταδικάζει το γεγονός και προμηνύει ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ώστε να βρεθούν οι δράστε και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Κουκάς, αναφέρει: 

Σήμερα γράφτηκε άλλη μια μαύρη σελίδα για το ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά θύματα παράγοντες, αλλά και παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου ενός συλλόγου, που όχι μόνο κοσμεί το ποδόσφαιρο, αλλά ποτέ δεν προκάλεσε ή δημιούργησε εντάσεις.

Αυτό όμως δεν μπορεί να περάσει έτσι. Το να ζητήσουμε από την ελληνική αστυνομία να βρει και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες είναι το αυτονόητο και το ελάχιστο.

Ήδη επικοινώνησα με την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνική Αστυνομία για να επισημάνω την οργή και τον αποτροπιασμό μας.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αυτό δεν θα επιτρέψουμε να περάσει έτσι. Τη συμπαράστασή μου στον Αλέξανδρο Κουκά, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και όσους δέχθηκαν την άνανδρη αυτή επίθεση.

sportcyclades.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: